Kinderverhalen

- bobo
De bobo is het bekendste kleuterblad van Nederland. Op de kleuterschool –heel wat jaren geleden- had ik zelf ook een abonnement op het blad met het blauwe konijn. Ik was dus ook enorm trots toen ik voor de bobo voorleesverhalen mocht schrijven. Hier kun je een aantal van de verhalen bekijken die ik heb gemaakt voor de bobo.

- kinderboeken
Natuurlijk maak ik het liefst kinderboeken. Het prentenboek ‘de kriebeltrui’ is uitgegeven, maar natuurlijk werk ik ook aan allerlei andere projecten. Hier kun je een leuk beeld krijgen van het prentenboek en andere projecten.

- sinterklaasboeken
Sinterklaas is het grootste kinderfeest wat er bestaat. Ik geloof ook nog heilig in Sinterklaas en heb daarom ook twee leuke Sinterklaasboeken gemaakt voor alle basisschool kinderen van Schiedam in opdracht van de gemeente.

- sprookjes
Al eeuwen vertellen mensen elkaar verhalen. Pas veel later werden deze verhalen op papier gezet en nu is het mijn beurt om deze oude sprookjes in een modern jasje te gieten.

- beverpost
Scouting Nederland geeft verschillende tijdschriften uit, zo ook de beverpost, voor de kinderen van 5 tot 7 jaar. Zij hebben ook iedere maand een voorleesverhaal.